Tilbud

Skål 50 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Med en udsmykning, der bevidst er minimeret, er HAV skålen på 50 cl en multifunktionel steldel, der passer til konte…

På lager

Varenummer: LOS51-S59349 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med en udsmykning, der bevidst er minimeret, er HAV skålen på 50 cl en multifunktionel steldel, der passer til kontemporære spise- og serveringsmønstre. HAV skålen i tre størrelser er oplagt til alt fra snacks og morgenmad til større serveringer af eksempelvis salater. Den taktile fiskeskælsdekoration, der pryder skålenes yderside, og tonerne i havets tågedis, udgør en overflade, der både kan ses og føles fra alle vinkler. HAV er dybt forankret i Royal Copenhagens historie men rækker samtidig ud mod fremtiden med ny æstetik og en ny fortolkning af det klassiske porcelænsstel. Stellet er sammensat af multifunktionelle steldele sprøjtemalet i hånden i toner fra havet ved den danske kyst og formgivet med smukke fiskeskælsdekorationer.
Designet af: KiBiSi
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 50 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: