Tilbud

Skål 50 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne Musselmalet Halvblonde Skål danner rammen om et smukt bord med sit klassiske, håndmalede blomstermønster, som pryder skålens yderside. Skålens kant er dekoreret med en delikat blonde, der er udskåret i hånden for derefter at blive dekore…

På lager

Varenummer: LOS51-S59102 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Musselmalet Halvblonde Skål danner rammen om et smukt bord med sit klassiske, håndmalede blomstermønster, som pryder skålens yderside. Skålens kant er dekoreret med en delikat blonde, der er udskåret i hånden for derefter at blive dekoreret med blå penselstrøg. Porcelænsskålen rummer 50 cl. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 50 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: