Tilbud

Skål 65 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 944.30 DKK 490.00

Denne lille Blå Elements Skål på 65 cl er håndmalet med et uhøjtideligt blomstermønster med tydelige referencer til d…

På lager

Varenummer: LOS51-S59050 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne lille Blå Elements Skål på 65 cl er håndmalet med et uhøjtideligt blomstermønster med tydelige referencer til de klassiske, musselmalede stel. De livlige blomster og palmetter pryder skålens organiske form, der er skabt i en kombination af taktile rifler, fiskeskælsdekorationer og den ikoniske, takkede kant fra Flora Danica-stellet. Skålen tilfører et pust af legende lethed til enhver borddækning, uanset om den bruges til serveringer eller som et dekorativt element. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 65 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: