Tilbud

Skål 73 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 627.90 DKK 266.00

En lille Hvid Halvblonde Skål på 15 cm, der er ideel som serveringsskål til små serveringer eller som et dekorativt stilleben i hjemmet. Blondeborten langs porcelænsskålens kant skaber en e…

På lager

Varenummer: LOS51-S59331 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En lille Hvid Halvblonde Skål på 15 cm, der er ideel som serveringsskål til små serveringer eller som et dekorativt stilleben i hjemmet. Blondeborten langs porcelænsskålens kant skaber en elegant overgang til de taktile rifler, som smukt reflekterer lyset fra sine omgivelserne takket være den tynde glasur på porcelænet. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 73 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: