Tilbud

Skål 73 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 892.50 DKK 588.00

Denne smukke Sort Mega Riflet Skål er håndmalet med stellets iøjnefaldende og nutidige mønster med sorte og grå florale elementer. Porcelænsskålen på 73 cl er en smuk tilføjels…

På lager

Varenummer: LOS51-S59080 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Sort Mega Riflet Skål er håndmalet med stellets iøjnefaldende og nutidige mønster med sorte og grå florale elementer. Porcelænsskålen på 73 cl er en smuk tilføjelse til ethvert bord og er nyttig som en lille serveringsskål eller som et dekorativt element i hjemmet. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 73 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: