Tilbud

Skål 78 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 441.00 DKK 203.00

Den lille Hvid Elements Skål på 78 cl er skabt i en særlig sammensætning af design-elementer fra Royal Copenhagens klassiske stel. Skålens ene halvdel er holdt i et enkelt udtryk, mens skålens anden s…

På lager

Varenummer: LOS51-S58993 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den lille Hvid Elements Skål på 78 cl er skabt i en særlig sammensætning af design-elementer fra Royal Copenhagens klassiske stel. Skålens ene halvdel er holdt i et enkelt udtryk, mens skålens anden side prydes af håndudskårne rifler og delikate takker på kanten, der skaber et legende og overraskende udtryk på ethvert bord. Skålen er en oplagt serveringsskål til små sideretter, frugt og snacks eller som morgenmadsskål. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 78 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: