Tilbud

Skål 80 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne smukke skål har en blød, kvadratisk form, der giver skålen et let udtryk. Skålen fra Prinsesse-stellet er håndmalet med en sirlig blonde rundt om kanten, hvorfra taktile rifler udspringer og løber langs med skålens kant. Skålen på 21 cm er elegant som e…

På lager

Varenummer: LOS51-S58856 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke skål har en blød, kvadratisk form, der giver skålen et let udtryk. Skålen fra Prinsesse-stellet er håndmalet med en sirlig blonde rundt om kanten, hvorfra taktile rifler udspringer og løber langs med skålens kant. Skålen på 21 cm er elegant som en serveringsskål eller blot som et klassisk, dekorativt element i hjemmet. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 1978
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 80 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: