Tilbud

Skål – Ærteblomst 200 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Denne blomst Skål på 200 cl er den største af skålene i blomst-stellet. Skålen prydes af håndmalede ærteblomster, hvis slyngtrå…

På lager

Varenummer: LOS51-S59235 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne blomst Skål på 200 cl er den største af skålene i blomst-stellet. Skålen prydes af håndmalede ærteblomster, hvis slyngtråde hægter sig fast til det hvide porcelæn, så den fine stilk kan sno sig langs skålens indvendige – og udvendige kant. Skålen er en ideel serveringsskål til årstidens grønt, og den står som et charmerende, dekorativt element alene eller i samspil med de mindre blomst skåle eller andre Royal Copenhagen stel.
De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål – Ærteblomst 200 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: