Tilbud

Skål – Duftnellike 40 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1043.70 DKK 490.00

På den lave blomst skål snor håndmalede duftnelliker sig rundt langs kanten, og selv på skålens inderside overrasker en duftnellike med sine delikate kronblade….

På lager

Varenummer: LOS51-S59234 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

På den lave blomst skål snor håndmalede duftnelliker sig rundt langs kanten, og selv på skålens inderside overrasker en duftnellike med sine delikate kronblade. Den lille skål på 14 cm er oplagt som morgenmadsskål, til små snacks eller til småtingene på skrivebordet.
De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål – Duftnellike 40 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: