Tilbud

Skål – Magnolia 50 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 516.60 DKK 280.00

Den graciøse magnolie blomstrer i rødlige nuancer på denne elegante Flora skål med en delikat guldkant. Den charmerende skål på 50 cl er ideel som serveringsskål til…

På lager

Varenummer: LOS51-S59009 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den graciøse magnolie blomstrer i rødlige nuancer på denne elegante Flora skål med en delikat guldkant. Den charmerende skål på 50 cl er ideel som serveringsskål til søde sager og små sideretter ved spisebordet og kaffebordet. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål – Magnolia 50 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: