Tilbud

Skål Med Låg 130 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Terrin

DKK 1352.40 DKK 581.00

Et sandt midtpunkt, hvad enten det anvendes som serveringsgenstand eller som en elegant dekoration i indretningen. Tag låget af denne Blå Mega Riflet skål og løft sløret for …

På lager

Varenummer: LOS51-S59563 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Et sandt midtpunkt, hvad enten det anvendes som serveringsgenstand eller som en elegant dekoration i indretningen. Tag låget af denne Blå Mega Riflet skål og løft sløret for dens lækre indhold. Skålen, der kan rumme 130 cl, er velegnet til servering af både varme og kolde retter og pryder enhver borddækning.
Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål Med Låg 130 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Terrin”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: