Tilbud

Skål Med Låg 35 Cl Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1162.00 DKK 574.00

Skålen er omhyggeligt dekoreret af vores Royal Copenhagen malere, som har brugt år på at perfektionere dette unikke håndværk. Den Musselmalede Helblonde skål med låg er god til mindre portioner eller til opbevaring…

På lager

Varenummer: LOS51-S59578 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Skålen er omhyggeligt dekoreret af vores Royal Copenhagen malere, som har brugt år på at perfektionere dette unikke håndværk. Den Musselmalede Helblonde skål med låg er god til mindre portioner eller til opbevaring af smykker og personlige genstande.
Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål Med Låg 35 Cl Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: