Tilbud

Skål Med Låg 7 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker

DKK 1094.80 DKK 469.00

Denne lille krukke med låg på 7 cm er håndmalet med det charmerende mønster fra Blå Palmette, der slynger sig mellem porcelænets delikate relieffer. Krukkens form er inspireret af asiatiske traditioner og på låget sidder en lille …

På lager

Beskrivelse

Denne lille krukke med låg på 7 cm er håndmalet med det charmerende mønster fra Blå Palmette, der slynger sig mellem porcelænets delikate relieffer. Krukkens form er inspireret af asiatiske traditioner og på låget sidder en lille frø, som i dele af asien symboliserer held og beskyttelse. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål Med Låg 7 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: