Tilbud

Skål Med Låg Og Underkop 38 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Den Musselmalet Riflet skål med låg og underkop er en smuk måde at servere suppe eller som en lille sideskål til ris. Låget sikrer, at retten holdes …

På lager

Varenummer: LOS51-S59558 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den Musselmalet Riflet skål med låg og underkop er en smuk måde at servere suppe eller som en lille sideskål til ris. Låget sikrer, at retten holdes varmen, og tallerkenen fungerer som et hvilested for din ske. En elegant tilføjelse til den Musselmalet Riflet samling.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål Med Låg Og Underkop 38 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: