Tilbud

Skål Oval 37 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 892.50 DKK 588.00

Selvom det raffinerede og feminine Prinsessestel på mange måder er en urørlig klassiker, udvikler det sig år for år med tidens kulinariske tendenser. Formsproget p…

På lager

Varenummer: LOS51-S59453 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Selvom det raffinerede og feminine Prinsessestel på mange måder er en urørlig klassiker, udvikler det sig år for år med tidens kulinariske tendenser. Formsproget på den nye ovale skål rummer en alsidighed, der inviterer til en friere og mere eksperimenterende måde at anrette maden. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål Oval 37 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: