Tilbud

Skål På Fod 140 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle

DKK 931.00 DKK 483.00

Hvid Helblonde Skål på Fod er en særligt elegant tilføjelse til bordet, eller hvor den ellers kan pynte i hjemmet. Det elegante formsprog og den dekorative blondekant, der er udstukket i hånden, danner bølgende bånd langs skålen og den skulp…

På lager

Varenummer: LOS51-S59385 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hvid Helblonde Skål på Fod er en særligt elegant tilføjelse til bordet, eller hvor den ellers kan pynte i hjemmet. Det elegante formsprog og den dekorative blondekant, der er udstukket i hånden, danner bølgende bånd langs skålen og den skulpturelle fod, som står på delikate fiskeskælsdekorationer. Med sin størrelse på 140 cl er skålen oplagt til opbevaring af frugt eller til fantasifulde anretninger.
Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Fod 140 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: