Tilbud

Skål På Fod 42 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 952.00 DKK 588.00

Denne lille Blå Mega Riflet Skål på fod med en højde på 6 cm er ideel som serveringsskål til små sideretter eller blot som et smukt element i hjemmet. Skålen prydes af håndmalede blomster…

På lager

Varenummer: LOS51-S59268 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne lille Blå Mega Riflet Skål på fod med en højde på 6 cm er ideel som serveringsskål til små sideretter eller blot som et smukt element i hjemmet. Skålen prydes af håndmalede blomster og palmetter der elegant snor sig om porcelænsskålens sider i et forstørret udtryk. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Fod 42 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: