Tilbud

Skål På Fod  42 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1190.00 DKK 588.00

Denne iøjefaldende Prinsesse Skål på fod har en helt særlig kant, der med sin bølgende udskæring understreger formen på den håndmalede blonde. Skålens romantiske udtr…

På lager

Varenummer: LOS51-S59280 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne iøjefaldende Prinsesse Skål på fod har en helt særlig kant, der med sin bølgende udskæring understreger formen på den håndmalede blonde. Skålens romantiske udtryk ophøjes af en enkel fod, der som resten af ydersiden står fin og ubemalet. Den klassiske skål passer ind i ethvert hjem, hvor den kan bruges som et serveringsfad til frugt og varme retter.
Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Fod  42 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: