Tilbud

Skål På Fod 42 Cl Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1309.00 DKK 588.00

Lav de fineste serveringer af dine julekager og klementiner med denne skål på fod fra det elskelige julestel, Stjerne Riflet Jul. Skålen på 18 cm er dekoreret med en granguirlande, der er pyntet med julepynt og sløjfer med gulddetaljer, der for…

På lager

Varenummer: LOS51-S59172 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lav de fineste serveringer af dine julekager og klementiner med denne skål på fod fra det elskelige julestel, Stjerne Riflet Jul. Skålen på 18 cm er dekoreret med en granguirlande, der er pyntet med julepynt og sløjfer med gulddetaljer, der fortsætter videre på skålens kant. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Fod 42 Cl Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: