Tilbud

Skål På Høj Fod 80 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle

DKK 1428.00 DKK 588.00

Denne 15 cm Hvid Riflet skål på fod er ren elegance og vil være perfekt til søde sager på et kagebord.Den er en skønhed i sig selv, men kan også sagtens sættes i selskab med andre kagefade fra Royal Copenhagens stel. Hvid Riflet er skabt fra gr…

På lager

Varenummer: LOS51-S59492 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne 15 cm Hvid Riflet skål på fod er ren elegance og vil være perfekt til søde sager på et kagebord.Den er en skønhed i sig selv, men kan også sagtens sættes i selskab med andre kagefade fra Royal Copenhagens stel.
Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2021
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Høj Fod 80 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: