Tilbud

Skål På Høj Fod 80 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats

DKK 1226.40 DKK 504.00

Tilfør et strejf af klassisk elegance med denne håndmalede Musselmalet Halvblonde Skål på fod. Skålens fod løftes af delikate, blå fiskeskæl, som er en kærlig hilsen til formsproget på histo…

På lager

Beskrivelse

Tilfør et strejf af klassisk elegance med denne håndmalede Musselmalet Halvblonde Skål på fod. Skålens fod løftes af delikate, blå fiskeskæl, som er en kærlig hilsen til formsproget på historiske musselmalede porcelænsdele, og hver en del på skålen er kærligt dekoreret i stellets tidløse, håndmalede mønster. Skålen med en højde på 16 cm er nyttig som en serveringsskål eller som frugtskål.
Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål På Høj Fod 80 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: