Tilbud

Skåle 110 Cl, 180 Cl, 310 Cl, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 907.20 DKK 560.00

Dette gavesæt med tre skåle er en introduktion til Royal Copenhagens verden og kan blive en perfekt tilføjelse til, eller begyndelse på, en livslang samling. Samlingen består af en skål fra hver af stellen…

På lager

Varenummer: LOS51-S58995 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette gavesæt med tre skåle er en introduktion til Royal Copenhagens verden og kan blive en perfekt tilføjelse til, eller begyndelse på, en livslang samling. Samlingen består af en skål fra hver af stellene Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Hvid Riflet, som på smuk vis komplimenterer hinanden og viser den tydelige historiske forbindelse mellem hvert stel.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skåle 110 Cl, 180 Cl, 310 Cl, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: