Tilbud

Skåle 73 Cl, 110 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne skål på 73 cl er håndmalet i det raffinerede Prinsesse-mønster, der skaber en romantisk borddækning i ethvert hjem. Den blå blonde står tydeligt frem mod det hvide porcelæn og giver et evi…

På lager

Varenummer: LOS51-S59532 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne skål på 73 cl er håndmalet i det raffinerede Prinsesse-mønster, der skaber en romantisk borddækning i ethvert hjem. Den blå blonde står tydeligt frem mod det hvide porcelæn og giver et evigt tidløst udtryk, der kan kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen. Brug skålen til små serveringer, søde sager eller portionsanrettet suppe.
Denne Prinsesse Skål på 110 cl har en mellemstørrelse, som kan rumme salater og andet tilbehør eller blot være et klassisk, dekorativt element i hjemmet. Den håndmalede blonde indrammer skålens taktile rifler, mens klassiske fiskeskælsdekorationer komplimenterer det raffinerede udtryk. Skålen kan med fordel kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen for et unikt udtryk.
Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 1978
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skåle 73 Cl, 110 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: