Tilbud

Skålsæt 11 Cm, 13 Cm, 15 Cm, 3 Stk Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1161.30 DKK 546.00

Dette skålsæt med tre skåle er en smuk tilføjelse til en nuværende, eller starten på en ny, samling af Royal Copenhagen porcelæn. De …

På lager

Varenummer: LOS51-S59103 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette skålsæt med tre skåle er en smuk tilføjelse til en nuværende, eller starten på en ny, samling af Royal Copenhagen porcelæn. De lave skåle er skabt i et nutidigt design og er dekoreret i hånden med det klassiske mønster fra Musselmalet Halvblonde, der tilføjer et strejf af elegance til hjemmet. Skålene måler henholdsvis 11, 13 og 15 cm. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skålsæt 11 Cm, 13 Cm, 15 Cm, 3 Stk Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: