Tilbud

Skålsæt 65 Cl, 160 Cl, 320 Cl, 3 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Giv en smuk og evigt tidløs gave eller lad dette skålesæt være starten på en ny samling af Royal Copenhagen. Sættet består af tre skåle på 65 cl, 160 cl og 320 cl fra stellene Hvid Elements…

På lager

Varenummer: LOS51-S59104 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Giv en smuk og evigt tidløs gave eller lad dette skålesæt være starten på en ny samling af Royal Copenhagen. Sættet består af tre skåle på 65 cl, 160 cl og 320 cl fra stellene Hvid Elements og Blå Elements. Hver skål har sit eget unikke udtryk skabt af en legende sammensætning af klassike Royal Copenhagen design-detaljer og er smukke at bruge både sammen og hver for sig til enhver lejlighed.
I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skålsæt 65 Cl, 160 Cl, 320 Cl, 3 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: