Tilbud

Ske 14 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Skeer

DKK 210.00 DKK 133.00

Blå Palmette skeen er en fornøjelse at bruge: De glatte, runde kanter giver den en nem fornemmelse både at holde i og spise med. Det er et elegant lille stykke porcelæn med fint håndmalede detaljer, desig…

På lager

Varenummer: LOS51-S59540 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blå Palmette skeen er en fornøjelse at bruge: De glatte, runde kanter giver den en nem fornemmelse både at holde i og spise med. Det er et elegant lille stykke porcelæn med fint håndmalede detaljer, designet til at ligge stabilt ved siden af skålen, mens den ikke er i brug.
Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Ske 14 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Skeer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: