Tilbud

Ske 15 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Skeer

DKK 324.80 DKK 196.00

Musselmalet Riflet skeen er en fornøjelse at bruge: De glatte, runde kanter giver den en nem fornemmelse både at holde i …

På lager

Varenummer: LOS51-S59541 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Musselmalet Riflet skeen er en fornøjelse at bruge: De glatte, runde kanter giver den en nem fornemmelse både at holde i og spise med. Det er et elegant lille stykke porcelæn med fint håndmalede detaljer, designet til at ligge stabilt ved siden af skålen, mens den ikke er i brug.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Ske 15 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Skeer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: