Tilbud

Ske 15,5 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Skeer

DKK 336.00 DKK 217.00

Den funktionelle porcelænsske på 15 cm har små, håndmalede detaljer fra det elegante Blå Palmette-mønster. Skeen …

På lager

Varenummer: LOS51-S58773 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den funktionelle porcelænsske på 15 cm har små, håndmalede detaljer fra det elegante Blå Palmette-mønster. Skeen er inspireret af asiatiske suppeskeer med et fladt og bredt hoved, hvilket også gør skeen velegnet til at øse små grøntsager og andet op på tallerkenen. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Ske 15,5 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Skeer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: