Tilbud

Stort Firkantet Fad 21 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener

DKK 1035.30 DKK 602.00

Den største af to kvadratiske tallerkener i Musselmalet Helblonde har en størrelse på 21 cm, hvilket gør den ideel som frokosttallerken eller til se…

På lager

Beskrivelse

Den største af to kvadratiske tallerkener i Musselmalet Helblonde har en størrelse på 21 cm, hvilket gør den ideel som frokosttallerken eller til servering af tapas og andre små retter. Ligesom den mindre tallerken er kanten dekoreret med en delikat, håndlavet blonde, mens tallerkenstørrelsen giver det florale mønster sit helt eget udtryk. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Stort Firkantet Fad 21 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: