Tilbud

Tallerken 17 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 756.00 DKK 413.00

Den smukke Hvid Helblonde Tallerken på 17 cm er en klassisk tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Tallerkenen prydes af en delikat bort af håndlavede blonder og smukke fiskeskælsdekorati…

På lager

Beskrivelse

Den smukke Hvid Helblonde Tallerken på 17 cm er en klassisk tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Tallerkenen prydes af en delikat bort af håndlavede blonder og smukke fiskeskælsdekorationer, som skaber et romantisk udtryk. Tallerkenen er ideel som desserttallerken eller en lille frokosttallerken. Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 17 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: