Tilbud

Tallerken 17 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 1368.50 DKK 588.00

Der er noget ekstremt spændende ved Musselmalet Halvblonde-mønster. Den har så mange detaljer, omhyggeligt håndmalet, og det er umuligt ikke at nyde det. Her er mønstret på en 17 cm tallerken, en af de mindre størrelser, ideel til dessert eller en …

På lager

Beskrivelse

Der er noget ekstremt spændende ved Musselmalet Halvblonde-mønster. Den har så mange detaljer, omhyggeligt håndmalet, og det er umuligt ikke at nyde det. Her er mønstret på en 17 cm tallerken, en af de mindre størrelser, ideel til dessert eller en hurtig morgenmad.
Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 17 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: