Tilbud

Tallerken 19 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 385.70 DKK 196.00

Denne lille tallerken på 19 cm i Hvid Elements er en ideel frokosttallerken eller desserttallerken. Tallerkenens brede kant er udsmykket med en fin, takket kant inspireret af det historiske Flora Danica-stel. Tallerkenens …

På lager

Beskrivelse

Denne lille tallerken på 19 cm i Hvid Elements er en ideel frokosttallerken eller desserttallerken. Tallerkenens brede kant er udsmykket med en fin, takket kant inspireret af det historiske Flora Danica-stel. Tallerkenens smukke, charmerende udtryk fuldendes yderligere af håndlavede rifler og fiskeskælsdekorationer. Sæt den alsidige tallerken sammen med steldele fra andre Royal Copenhagen stel og skab en skarp og personlig borddækning. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 19 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: