Tilbud

Tallerken 19 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 396.90 DKK 182.00

Denne Hvid Halvblonde Tallerkenen på 19 cm har en bred kant, hvorpå en sirlig blondekant og fiskeskælsdekorationer følger tallerkenen. Porcelænstallerkenen er perfekt som frokosttallerken elle…

På lager

Beskrivelse

Denne Hvid Halvblonde Tallerkenen på 19 cm har en bred kant, hvorpå en sirlig blondekant og fiskeskælsdekorationer følger tallerkenen. Porcelænstallerkenen er perfekt som frokosttallerken eller som et lille serveringsfad. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 19 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: