Tilbud

Tallerken 19 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 896.00 DKK 441.00

Denne Hvid Helblonde Tallerken på 19 cm er en ideel frokosttallerken, der tilfører enhver borddækning et rent og romantisk udtryk. Tallerkenens kant er udsmykket med den iøjnefaldende, h…

På lager

Beskrivelse

Denne Hvid Helblonde Tallerken på 19 cm er en ideel frokosttallerken, der tilfører enhver borddækning et rent og romantisk udtryk. Tallerkenens kant er udsmykket med den iøjnefaldende, håndlavede blondekant, klassiske fiskeskælsdekorationer og hvide rifler, der fortsætter fra kanten og ned på tallerkenens hvide overflade.
Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 19 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: