Tilbud

Tallerken 19 Cm – Nr. 2 Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 851.20 DKK 441.00

Denne Sort Mega Riflet Tallerken på 19 cm i Dekoration Nr. 2 har en ideel størrelse til brug som frokosttallerken eller dessert…

På lager

Beskrivelse

Denne Sort Mega Riflet Tallerken på 19 cm i Dekoration Nr. 2 har en ideel størrelse til brug som frokosttallerken eller desserttallerken. Det håndmalede mønster i nuancer af sort og grå er elegant i sin egen enkelthed eller i samspil med andre tallerkenstørrelser i eksempelvis Sort Mega Riflet Dekoration Nr. 6.
Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 19 Cm – Nr. 2 Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: