Tilbud

Tallerken 19 Cm – Stær Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 1011.50 DKK 588.00

‘Stær’ – en nysgerrig lille fugl, der er kendt for at rejse i store flokke, der trækker mønstre over himlen. På denne Royal Creatures tallerken sidder stæren helt alene og er en legende til…

På lager

Beskrivelse

‘Stær’ – en nysgerrig lille fugl, der er kendt for at rejse i store flokke, der trækker mønstre over himlen. På denne Royal Creatures tallerken sidder stæren helt alene og er en legende tilføjelse til enhver moderne porcelænssamling. Den lille tallerken er en ideel frokost- og desserttallerken.
Royal Creatures er en eventyrlig Særkollektion skabt af GamFratesi, som en frisk fortolkning af de elegante dekorationer fra Musselmalet Halvblonde og Prinsesse. Hver steldel fra Royal Creatures er dekoreret med sit eget håndmalede dyr, der bevæger sig henover porcelænets hvide overflade. Den smukke kollektion er bragt til live af GamFratesis vision om at skabe næsten naturtro tegninger af dyr og kombinere dem med Royal Copenhagen’s designs – præcis som på Flora Danica, som afbilleder den danske flora. Royal Creatures skaber et charmerende udtryk, når det kombineres med din personlige samling af porcelæn.
Designet af:GamFratesi for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 19 Cm – Stær Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: