Tilbud

Tallerken 22 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 1368.50 DKK 588.00

Fra kanten af denne Blå Elements Tallerken på 22 cm vokser der smukke, håndmalede blomster og palmetter, som slynger sig le…

På lager

Beskrivelse

Fra kanten af denne Blå Elements Tallerken på 22 cm vokser der smukke, håndmalede blomster og palmetter, som slynger sig legesygt rundt på taktile rifler og fiskeskælsdekorationer. Blå linjer fremhæver den delikate, takkede kant, som tilføjer en tidløs elegance til den uhøjtidelige sammensætning af elementer. Tallerkenen er oplagt at bruge som frokosttallerken, og den kan med fordel kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen for et personligt udtryk. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 22 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: