Tilbud

Tallerken 22 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 420.00 DKK 203.00

Denne tallerken er ideel som frokosttallerken eller mindre måltider. Det fane-løse coupe design fremstår tidløst og moderne, og de smukke facetter står tydeligt frem på den blanke, hvide porcelænsoverflad…

På lager

Beskrivelse

Denne tallerken er ideel som frokosttallerken eller mindre måltider. Det fane-løse coupe design fremstår tidløst og moderne, og de smukke facetter står tydeligt frem på den blanke, hvide porcelænsoverflade.
Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt stel til dem, der ønsker klassisk design med kant. Stellets facetter understreger det minimalistiske udtryk og de diskrete søjlefødder leder tankerne hen på traditionelt japansk porcelæn . Brug det alene eller i kombination med steldele fra fx blomst for et mere dynamisk udtryk.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 22 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: