Tilbud

Tallerken 22 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 436.80 DKK 175.00

Den Hvid Riflet Tallerken på 22 cm har en alsidig mellem-størrelse, der gør den oplagt til at blive brugt som frokosttallerken. Den brede kant på tallerkenen prydes af rifler, der skaber et taktilt element til det enkle, ubemalede udtryk. Hvid Rifle…

På lager

Beskrivelse

Den Hvid Riflet Tallerken på 22 cm har en alsidig mellem-størrelse, der gør den oplagt til at blive brugt som frokosttallerken. Den brede kant på tallerkenen prydes af rifler, der skaber et taktilt element til det enkle, ubemalede udtryk. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2003
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 22 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: