Tilbud

Tallerken 22 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 1249.50 DKK 588.00

Denne Musselmalet Halvblonde Tallerken på 22 cm er nyttig som frokosttallerken eller som et lille fad på kaffebordet. Blondekanten på tallerkenen tilføjer et strejf af klassisk elegance til enhver borddækning, og det hvide porcelæn får de håndmalede detaljer …

På lager

Beskrivelse

Denne Musselmalet Halvblonde Tallerken på 22 cm er nyttig som frokosttallerken eller som et lille fad på kaffebordet. Blondekanten på tallerkenen tilføjer et strejf af klassisk elegance til enhver borddækning, og det hvide porcelæn får de håndmalede detaljer til at stå tydeligt frem. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 22 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: