Tilbud

Tallerken 22 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 430.50 DKK 280.00

Sæt julestemning på bordet med denne 22 cm tallerken i Stjerne Riflet Jul. Tallerkenen er dekoreret med en granguirlande og klassisk julepynt som det flettede julehjerte, der oprindeli…

På lager

Beskrivelse

Sæt julestemning på bordet med denne 22 cm tallerken i Stjerne Riflet Jul. Tallerkenen er dekoreret med en granguirlande og klassisk julepynt som det flettede julehjerte, der oprindeligt blev opfundet af H.C. Andersen. Med sin størrelse er tallerkenen perfekt til alle julens måltider som frokosttallerken eller en lille middagstallerken. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 22 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: