Tilbud

Tallerken 26 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 554.40 DKK 245.00

Dæk op til frokost eller aftensmad med denne Hvid Elements Tallerken på 26 cm. Tallerkenen prydes af taktile rifler, der åbner sig som en vifte på den ubemalede overflade og afslører klassiske elementer af fiskeskælsdekorationer og delikate takker…

På lager

Beskrivelse

Dæk op til frokost eller aftensmad med denne Hvid Elements Tallerken på 26 cm. Tallerkenen prydes af taktile rifler, der åbner sig som en vifte på den ubemalede overflade og afslører klassiske elementer af fiskeskælsdekorationer og delikate takker. Tallerkenen er et oplagt valg til en klassisk borddækning med et twist og er smuk at kombinere med både Blå Elements og Multifarvet Elements for et helt personligt udtryk. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2008
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 26 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: