Tilbud

Tallerken 27 Cm, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 1309.00 DKK 588.00

Dette smukke sæt af to Prinsesse Tallerkener er en evigt tidløs tilføjelse til, eller begyndelse på, en Royal Copenhagen samling. Tallerkenerne på 27 cm pryd…

På lager

Beskrivelse

Dette smukke sæt af to Prinsesse Tallerkener er en evigt tidløs tilføjelse til, eller begyndelse på, en Royal Copenhagen samling. Tallerkenerne på 27 cm prydes af en håndmalet blonde, som giver et feminint udtryk i enhver borddækning. Tallerkenerne er nyttige som middagstallerkener eller serveringsfade. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 27 Cm, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: