Tilbud

Tallerken 27 Cm Hav | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 1011.50 DKK 588.00

Kanten på HAV Tallerken på 27 cm er omkranset af en sofistikeret dekoration, som er sprøjtemalet på i en særlig håndteknik, der skaber den elegante graduering i farverne. De subtile fiskeskæl fremstår i toner af h…

På lager

Varenummer: LOS51-S59348 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Kanten på HAV Tallerken på 27 cm er omkranset af en sofistikeret dekoration, som er sprøjtemalet på i en særlig håndteknik, der skaber den elegante graduering i farverne. De subtile fiskeskæl fremstår i toner af havets dis og indrammer på smukkeste vis den serverede mad og skaber en organisk, levende taktilitet til ethvert måltid. Den store tallerken er oplagt som en middagstallerken eller et særligt smukt serveringsfad. HAV er dybt forankret i Royal Copenhagens historie men rækker samtidig ud mod fremtiden med ny æstetik og en ny fortolkning af det klassiske porcelænsstel. Stellet er sammensat af multifunktionelle steldele sprøjtemalet i hånden i toner fra havet ved den danske kyst og formgivet med smukke fiskeskælsdekorationer.
Designet af: KiBiSi
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 27 Cm Hav | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: