Tilbud

Tallerken 27 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 892.50 DKK 588.00

Denne store Hvid Helblonde Tallerken på 27 cm har et klassisk udtryk med delikate blonder udstukket i hånden og små fiskeskælsdekorationer. Tallerkenen er ideel som middagstallerken eller som et serveringsfad, der med fordel kan kombineres med andre st…

På lager

Beskrivelse

Denne store Hvid Helblonde Tallerken på 27 cm har et klassisk udtryk med delikate blonder udstukket i hånden og små fiskeskælsdekorationer. Tallerkenen er ideel som middagstallerken eller som et serveringsfad, der med fordel kan kombineres med andre steldele fra Royal Copenhagen. Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 27 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: