Tilbud

Tallerken 27 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 985.60 DKK 609.00

Brug denne tallerken på 27 cm som et smukt serveringsfad eller en stor middagstallerken, der komplimenter ethv…

På lager

Beskrivelse

Brug denne tallerken på 27 cm som et smukt serveringsfad eller en stor middagstallerken, der komplimenter ethvert bord med sin klassiske skønhed. Tallerkenen fra Musselmalet Helblonde-stellet er håndmalet med smukke palmetter og stiliserede blomster, hvis stængler snor sig ud på tallerkenens håndlavede, delikate blondekant. Tallerkenen kan med fordel kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen for et personligt udtryk. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 27 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: