Tilbud

Tallerken 27 Cm – Nr. 2 Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 892.50 DKK 588.00

En elegant, håndmalet palmette snor sig på denne Sort Mega Riflet Tallerken på 27 cm og mødes af stringente linjer, de…

På lager

Beskrivelse

En elegant, håndmalet palmette snor sig på denne Sort Mega Riflet Tallerken på 27 cm og mødes af stringente linjer, der danner en smuk halvmåne. Skab et personligt udtryk ved at kombinere denne tallerken med Sort Mega Riflet Dekoration Nr. 2 med andre tallerkenstørrelser med Sort Mega Riflet Dekoration Nr. 6 eller et af Royal Copenhagens øvrige stel. Tallerkenen er nyttig som middagstallerken eller som et iøjefaldende serveringsfad. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken 27 Cm – Nr. 2 Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: