Tilbud

Tallerken Coupe 19 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 350.00 DKK 168.00

Det enkle, kantløse design på denne smukke Hvid Riflet coupe-tallerken skaber et blankt kanvas, der blot venter på at blive fyldt med farverige retter. Størrelsen på 19 cm gør ta…

På lager

Beskrivelse

Det enkle, kantløse design på denne smukke Hvid Riflet coupe-tallerken skaber et blankt kanvas, der blot venter på at blive fyldt med farverige retter. Størrelsen på 19 cm gør tallerkenen velegnet som desserttallerken og frokosttallerken. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken Coupe 19 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: