Tilbud

Tallerken Coupe 23 Cm Blueline | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 554.40 DKK 245.00

På denne Blueline Coupe tallerken 23 cm forenes en tynd og helt perfekt håndmalet blå linje med et hånddekoreret stempellogo – omhyggeligt udvalgte dekorative elementer på en baggrund af hvide rifler. Et design, som forener et af de mest udfordrende kunsthåndv…

På lager

Beskrivelse

På denne Blueline Coupe tallerken 23 cm forenes en tynd og helt perfekt håndmalet blå linje med et hånddekoreret stempellogo – omhyggeligt udvalgte dekorative elementer på en baggrund af hvide rifler. Et design, som forener et af de mest udfordrende kunsthåndværk med et af de mest enkle udtryk.
Med et minimalistisk og sofistikeret udtryk er Royal Copenhagens Blueline kollektion maritimt inspireret, og de tre bølgelinjer i forsidestemplet indkapsler Royal Copenhagens blå penselstrøg i et nyt udtryk. Kollektionen er skabt i 2021, og den blå linjes uendelige rejse langs kanten af Blueline er et slående bevis på nøjagtighed. Det iøjefaldende stempel afbryder riflernes rytme og byder dermed på en smuk variation af det velkendte. Med en uendelig blå linje forvandles en kompleks teknik til det diskrete udtryk, der giver den nye kollektion sin underspillede charme og nedtonede ro.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken Coupe 23 Cm Blueline | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: