Tilbud

Tallerken Coupe 27 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 357.00 DKK 203.00

Den smukke Hvid Riflet coupe-tallerken uden kant har en diameter på 27 cm. Den store overflade får de håndlavede rifler til at stråle i deres enkle skønhed fra tallerkenens midte i en ubesværet enkelthed, der kendetegner det klassiske stel…

På lager

Beskrivelse

Den smukke Hvid Riflet coupe-tallerken uden kant har en diameter på 27 cm. Den store overflade får de håndlavede rifler til at stråle i deres enkle skønhed fra tallerkenens midte i en ubesværet enkelthed, der kendetegner det klassiske stel. Størrelsen på tallerkenen giver rigelig med plads til flere retter, og den vil også tage sig smukt ud som et serveringsfad. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken Coupe 27 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: